Virtual Affairs

Virtual Affairs

Al 17 jaar helpen wij banken en verzekeraars bij het beter bedienen van hun klanten via digitale kanalen. Wij geloven dat zij, net als hun klanten, graag gebruiksvriendelijke en eenvoudige oplossingen zoeken. En dat succes te vinden is in vernieuwing, juist in een complexe omgeving met veel systemen, producten, processen en ingewikkelde regels.

Daarom bieden wij oplossingen aan op basis van elementen die zich al meermaals in de praktijk bewezen hebben. En waarmee je als bank of verzekeraar direct succes kunt behalen. Soms is dat best ingewikkeld, maar wij stoppen pas als de klus geklaard is.

Onze visie

Digitale vernieuwing met bewezen oplossingen

Consumenten zijn kritischer dan ooit op de toegevoegde waarde die hun bank of verzekeraar voor hen heeft. Wij geloven dan ook dat je als bank of verzekeraar alleen relevant kunt blijven door te beginnen bij de behoeften van jouw klanten en daarin voortdurend durft te vernieuwen. Vanuit deze visie helpen wij onze klanten bij het creëren van gebruiksvriendelijke digitale kanalen met een grote toegevoegde waarde. We stemmen de apps, portalen en websites af op wensen van de eindklant. Als het nodig is adviseren we ook ten aanzien van de vernieuwing van bank- en verzekeringsproducten en kijken we kritisch naar bestaande bedrijfsprocessen. De aansluiting op bestaande systemen is gegarandeerd veilig en performant. Door de inzet van standaard oplossingen en bewezen technologie zijn we in staat in korte tijd resultaat neer te zetten. Daarmee zijn en blijven onze klanten flexibel en kunnen zij inspelen op snel veranderend klantgedrag.

Contact

Virtual Affairs Amsterdam
Daniël Goedkoopstraat 14
1096 BD Amsterdam

Tel. 020-3420042
Email: info@virtual-affairs.com
Website: www.virtual-affairs.nl