Yacht Amsterdam

Yacht Amsterdam

Yacht maakt Wendbaar

Yacht begrijpt de bedrijfsvoering van organisaties. Onze expertise en implementatiekracht dragen bij aan het realiseren van organisatiedoelstellingen en het verankeren van kennis.

Onze Visie

De wereld van werken verandert continu. Een wereld waarin organisaties voorop willen lopen om hun concurrentiepositie te verbeteren en waarin de arbeidsmobiliteit toeneemt. Organisaties die de juiste kennis op het juiste moment aantrekken en deze kennis vast weten te houden, bouwen een voorsprong op. Dit vergt flexibiliteit.

Onze Kernactiviteiten

Een slagvaardige organisatie anticipeert snel en overtuigend op wisselende omstandigheden. Liefst zonder dat de aandacht voor de kernactiviteiten wordt verstoord. Flexibiliteit is daarom essentieel. Onze professionals leveren daaraan een belangrijke bijdrage: tijdelijk of vast. Voor een specifiek project of de tijdelijke opvang van operationele werkzaamheden. Het managen van deze flexibiliteit is een vak. Ons vak. En of het nu gaat om een groep professionals of om een persoon: met Yacht weten bedrijven zeker dat ze altijd de interim-professional in huis halen met de juiste expertise. Op de juiste plek, op het juiste moment. En dankzij een landelijk netwerk altijd in de buurt.

Contact

Yacht Amsterdam
Spaklerweg 52
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020-3013100
Email: amsterdam@yacht.nl
Website: www.yacht.nl