Contact & Delen

De website van Amstel Business Park bevindt zich nog in de beginfase. We streven ernaar om het beste online hulpmiddel te creëren voor vrije uitwisseling, promotie en samenwerking tussen de bewoners van Amstel Business Park. We laten zien wat we te bieden hebben, zowel naar elkaar als naar de wereld om ons heen.

Momenteel zijn we druk bezig met het verzamelen van informatie, gegevens en feedback om zo hét ideale serviceportaal voor Amstel Business Park te creëren. We willen je daarom vragen om middels onderstaand formulier contact met ons op te nemen en zo te delen wat je graag met ons wil delen. Informatie over je bedrijf, nieuwe mogelijkheden, ideeën, suggesties… alles is meer dan welkom en zeer gewenst.

We hopen van je te horen!

Met dit contactformulier kun je:

1) Je evenementen promoten: Stuur ons de informatie over je evenement en wij zetten het op de evenementenpagina van amstelbusinesspark.nl.
2) Jouw bedrijf toevoegen: Vraag ons om jouw bedrijf toe te voegen aan de bedrijvengids op de website.
3) Jouw faciliteiten delen: Stel een faciliteit van jouw bedrijf beschikbaar voor de andere betrokkenen van Amstel Business Park. Wij voegen deze dan toe aan de faciliteitensectie van de website.
4) Je vastgoed adverteren: Een ruimte of gebouw te huur, te koop of beschikbaar voor ontwikkeling? Laat het ons weten en wij zetten jouw vastgoed in onze gids voor nieuwe mogelijkheden.
5) Jouw feedback, ideeën en suggesties met betrekking tot de website met ons delen.
6) Overige informatie aanvragen en/of delen.
7) Al het bovenstaande doen in één stap.

Vink jouw keuze(s) hieronder aan en vul de overige velden in om het contactformulier te verzenden.
Bedankt!

 
 
 
 
 
 
Amstel Business Park, Spaklerweg 52, 1099 Amsterdam, Netherlands.

Wil jij ook op jouw manier deel uitmaken van Amstel Business Park? Kom dan gerust een keertje langs, je bent altijd welkom! Het is wel handig als je van tevoren even contact met ons opneemt. Dan zorgen wij dat de juiste persoon voor jou klaarstaat.

Tot gauw! Op Amstel Business Park.

ABP Amstel Business Park - logo shadow - contact