Meldingen Openbare Ruimte

Kleine ergernissen

Iedereen heeft het wel eens: een klein ding waar je je enorm aan kunt ergeren. Losliggende stoeptegels waar je telkens over struikelt, een overgelopen put, een berm vol zwerfvuil. Gelukkig niet iets onoverkomelijks.

Je kunt de gemeente Amsterdam (stadsdeel Oost) vragen om iets aan jouw ergernis te doen. Geef het door en de gemeente lost het op. Zo blijft jouw bedrijfsomgeving veilig, heel en schoon!

Je kunt je ergernis op verschillende manieren melden via:

het Klantenservicepunt

Bel 14020 en geef jouw ergernis telefonisch aan de gemeente door.

het aanmeldformulier

Nog makkelijker dan telefonisch: het digitale aanmeldformulier. Vul op het formulier alvast 1114 en Amsterdam Duivendrecht in. Bedankt!

de app

De gemeente Amsterdam heeft een handige app waarmee je melding kunt doen van je ergernis. Je kunt bovendien de apps van Verbeterdebuurt gebruiken.

Hoe lang duurt het?

Hoe lang het duurt voordat je melding is afgehandeld, hangt af van het soort melding. Een overvolle prullenbak is zo geleegd. Andere meldingen, zoals het bestrijden van overlast van dieren, moeten ingepland worden. De gemeente Amsterdam houdt je hoe dan ook op de hoogte van de afhandeling van je melding.

Storing of calamiteit?

Voor storingen of calamiteiten die directe actie vereisen, kun je de gemeente Amsterdam bellen: 14020

Storingen of calamiteiten met betrekking tot gas en stroom, water, kabeltelevisie of internet en telefoon kun je doorgeven via onderstaande nummers.
 

  • Gas en stroom: 0800 – 9009 (nationaal storingsnummer)
  • Waterleiding: 0900 – 9394  (WaterNet)
  • Kolken en putten: 0900 – 9394 (Waternet)
  • Kabeltelevisie: 0900 – 1580 (UPC)
  • Internet en telefoon: je eigen leverancier

Ideeën en suggesties

Met z’n allen weten we altijd meer dan één. Wij horen dan ook graag van jou of je suggesties en/of ideeën hebt om onze dienstverlenging te verbeteren. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze diensten blijven waarborgen. Bovendien kunnen we zo onze dienstverlening beter afstemmen op jou en je bedrijf. Mail je idee en/of suggestie naar gemeente@ouder-amstel.nl

Wij stellen dit zeer op prijs!

Ouder Amstel Gemeente
Gemeente Amsterdam