Voorzieningen

TheCoworking Amsterdam

TheCoworking Amsterdam

TheCoworking Amsterdam is het nieuwe ondernemen. Zij bieden ondernemers de kans hun zolderkamer te verruilen voor een inspirerende werkplek. Een plek waar ondernemers samenkomen en de ruimte hebben zich verder te ontwikkelen. Zoals TheCoworking het zelf omschrijft: “Durf je kennis en ervaring met de andere coworkers te delen en investeer samen in groei.”

Taxi-E

Taxi-E

Taxi Electric is de eerste taxicentrale van Europa die volledig elektrisch is. Op deze manier willen zij bijdragen aan een schoner Nederland, en op den duur aan een schoner Europa. Tegen een schappelijke prijs rijden professionele chauffeurs je naar hartje Amsterdam of naar andere plaatsen binnen de Randstad. Komen waar je wilt op een duurzame manier.

Event- en vergaderlocaties

Event- en vergaderlocaties

Voor events en vergaderingen ben je op Amstel Business Park aan het goede adres. Het Mercure Hotel Amsterdam City beschikt over 14 stijlvolle vergaderzalen die allen zijn voorzien van WiFi. Daarnaast biedt ook Gummmbar ruimte voor evenementen en vergaderingen. Op zoek naar een uitermate unieke locatie? Ga dan naar Zuidpark.
Daar vind je onder meer het Connectorium Anton Dreesman – waar iedere stoel verschillend is –, het Urban Farming Lab en moderne vergadercontainers.

Parkeren

Parkeren

Amstel Business Park biedt verscheidene parkeermogelijkheden, waaronder op Zuidpark. Zuidpark beschikt over 800 parkeerplaatsen waar je tegen uurtarief (€2,-/€3,-) je auto kunt parkeren. Bovendien biedt de E-Park & Ride van Zuidpark mensen met reguliere auto’s een speciaal parkeertarief en elektrisch vervoer naar bestemmingen in Amsterdam.

hotels

Hotels

Op Amstel Business Park staan meerdere hotels. Het Bastion Hotel Amsterdam Amstel is een luxueus 3-sterrenhotel dat vanaf de ringweg A10/afslag S111 gemakkelijk te bereiken is. Eveneens goed bereikbaar is het 4-sterren Mercure Hotel Amsterdam City. Beide hotels zijn ideaal gelegen. Binnen een kwartier sta je bij belangrijke hotspots zoals de ArenA, het ZiggoDome, de Zuidas, de RAI en de binnenstad. Zowel voor een zakenreis als privéuitje zijn het Bastion Hotel Amsterdam Amstel en het Mercure Hotel Amsterdam City meer dan geschikt!

Restaurants

Restaurants

Een hapje eten met een (zaken)relatie? Ook dat kan op Amstel Business Park. Aan de Flinesstraat vind je het alombekende LaPlace, waar je dagelijks terecht kunt voor verse gerechten volgens originele receptuur.
Een keer iets anders? Op de plek van voormalig kauwgomballenfabriek Maple Leaf vind je Gummmbar, waar je onder meer terecht kunt voor een heerlijke lunch van biologische en dagverse producten. Na een dag brainstormen nog even dineren met een zakenrelatie? Binnenkort opent restaurant Vita Zuidpark haar deuren op Zuidpark.

sporten

Sporten

In Duivendrecht vind je de sportvelden van Sportpark De Hoop. De Hoop beschikt over twee voetbalvelden, een handbalveld, een trainingsveld en kantine. Naar het schijnt wordt deze laatste door alle bezoekers van De Hoop geroemd. Sportpark De Hoop is de thuisbasis van sportvereniging CTO’70, waar men terecht kan voor badminton, handbal, voetbal en volleybal. Momenteel is Amstel Business Park op zoek naar een samenwerkingsverband met sportpark De Hoop.


Wat er nog komen gaat

Momenteel zijn we druk bezig met de finishing touch van ‘Ruimte voor zp’ers’. Daarnaast liggen er ideeën voor onder meer een kinderopvang. Deze ideeën werken wij de komende maanden uit. Samen zullen we verder groeien. Geen belofte, maar een feit.

Een voorziening aanbieden

En er is altijd ruimte voor meer. Amstel Business Park groeit graag, samen met anderen. Wij zijn daarom altijd op zoek naar samenwerking met andere bedrijven gevestigd op ABP. Om zo samen verder te groeien.

Heb jij een voorziening waar bezoekers van Amstel Business Park gebruik van kunnen en mogen maken? Dan horen wij dit graag. We zullen jouw voorziening op de website plaatsten en promoten, onder begeleiding van een pakkende tekst en een link naar je eigen website.

Je kunt je voorziening aanbieden via ons contactformulier.

Contact